Tisak na majice

Trebate majicu za tvrtku, obrt, udrugu ili originalan poklon, majice za maturante i osnovnoškolce? Trebate promotivne materijale otisnute na tekstil, npr., eko platnene torbe? Kod nas ih možete izraditi brzo i kvalitetno. Nudimo direktni print (DTG) na majice i tekstil. Budući da se radi o digitalnom tisku na tekstil, proizvod nema osjećaj nalijepljenog komada plastike i vrši se u punom spektru boja i s više detalja nego bilo kojoj drugoj tehnici. Majice s ovakvom vrstom printa, koje su otisnute originalnim bojama i održavane na ispravan način dugotrajno su otporne na ispiranje i otiranje boja.
 
Tisak na majice vršimo na naše majice renomiranih proizvođača, a ako imate svoju majicu ili neki drugi materijal (npr. jastučnice) na koju želite staviti neki natpis možete ju donijeti u našu trgovinu. Sirovinski sastav majica i materijala na kojem vršimo tisak je vrlo bitan - poželjno je da se radi o čistom pamuku, odnosno najmanjoj količini pamuka od 60%.
 
Prilikom narudžbe ne postoji minimalna količina narudžbe - možemo isprintati samo jednu majicu pa će i na taj način majica biti posebna i unikatna. Ukoliko nemate ideju, rado ćemo napraviti originalnu majicu samo za Vas - neke primjere majica možete pogledati u našoj galeriji - ili iskreirajte dizajn sami i dostavite nam ga na naš mail, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku. Ako tražite inspiraciju, pronađite ju na ovim stranicama, javite nam ID broj i preuzet ćemo motiv za Vas.
 
Nikad nije bilo lakše obradovati članove obitelji ili prijatelje jedinstvenim poklonom!

alan ford

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više