Foto tapete
Zidne naljepnice

Dekorirajte svoj životni ili poslovni prostor personaliziranom foto tapetom i unesite čaroliju u svoj interijer.

Slike na platnu
Canvas

Svaka fotografija može postati slika na platnu! Ukrasi svoj dom ili iznenadi svoje bližnje!

Pleksiglas pregrade

Samostojeća pleksiglas pregrada za zaštitu klijenata i zaposlenika, viziri za lice.

Obljepljivanje izloga

Prezentirajte svoju tvrtku oslikanim izlogom i zanimljivim dizajnom koji će privući poglede kupaca. Obljepljivanje (oslikavanje) izloga - najuočljivija i najjeftinija reklama. Može imati reklamnu i obavijesnu namjenu.

Tabele
Reklamne ploče
3D natpisi

Reklamne i natpisne ploče i samostojeći stalci za prezentaciju Vaše tvrtke i usluga.

Ispis velikog formata

Tisak velikih formata na raznim materijalima i veličinama po Vašim potrebama.

Pečati

Uz Vas smo onda kada je najpotrebnije - na samim počecima poslovanja! U današnjem užurbanom vremenu nudimo Vam brzu i pouzdanu uslugu izrade pečata, a koji su neizostavan dio poslovne svakodnevnice.

Graviranje

Izrada graviranih natpisa i tabela, lasersko graviranje natpisnih pločica različitih dimenzija.

Proizvodi i usluge

O nama

Tvrtka Sluga d.o.o. osnovana je 1995. g. u Rijeci, na adresi Strohalova 3a, kao nastavak obrta koji je tu poslovao od 1986. g. Naša djelatnost u samim počecima bila je fotokopiranje i spiralno uvezivanje materijala. Spektar naših aktivnosti vrlo brzo se proširio na izradu pečata i kompjutorsko graviranje raznovrsnih natpisa. 2007. g. proširujemo svoju djelatnost te otvaramo poslovnicu Sluga Print na adresi Zametska 74a u Rijeci, s ciljem da nadopunimo postojeću ponudu i zaokružimo je kao cjelinu. U poslovnici Sluga Print nudimo uz neke već poznate proizvode i usluge (izrada pečata, lasersko i mehaničko graviranje) i ispis velikih formata koji podrazumijeva ispis/print na širok spektar materijala. Obratite nam se s povjerenjem.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više