Slike na platnu

Svaka fotografija koju želite može biti otisnuta na slikarsko platno! Na taj način print na slikarsko platno postao je neizostavan i jedinstven detalj u uređenju svakog unutarnjeg prostora, Vašeg doma ili ureda. 

Ukrašavanje zida Vašeg doma slikom na platnu može biti element koji nedostaje kako biste transformirali svoj prostor. Najbolji otisci na platnu za Vaše zidove ovisit će o vašoj viziji ukrašavanja i atmosferi koju želite stvoriti. Fotografija na platnu može biti izrađena u bilo kojoj veličini, a to znači da je slobodno prilagodite veličini Vašeg zida ili Vam možemo dati okvirnu veličinu u kojoj može biti izrađena s obzirom na kvalitetu same fotografije. Jednom kad zamislite ideju, mogućnosti ukrašavanja su neograničene. 
 
Možete naručiti jednu ili više slika na platnu, platno se napinje na drvene letvice različitih debljina (15, 20, 30 i 40mm) i tisak ide preko njih tako da nije nužno postavljanje ukrasnog okvira, a svaka slika ima kukicu za objesiti.
 
Obratite nam se za više informacija i mogućnosti.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više