Reklamne i natpisne tabele

 

Reklamne tabele su pravi način da se prepozna vaša jedinstvena poslovna djelatnost. Kvalitetne natpisne ploče pomažu u privlačenju kupaca, a mogu služiti i kao putokazi.
 
Reklamne tabele najčešće izrađujemo tehnikom laserskog graviranja plastičnih materijala koje imamo u ponudi. Ta tehnika omogućava veliku preciznost i točnost graviranja raznih oblika, a usluga je povoljna i brza bez obzira da li se radi o jednom proizvodu, većim ili manjim serijama proizvoda. Na Vaš zahtjev možemo staviti silikonsko ljepilo ili izbušiti rupice, a u ponudi imamo i distancere kojima se dobiva vrlo atraktivan izgled. Tabela je pomoću njih odvojena od podloge i dodatno se ističe.
 
Drugi najčešći način izrade reklamnih tabela je izrada od pleksi prozirnih ploča debljine 3mm ili 5 mm. Popularna ploča od pleksiglasa je opcija ukoliko želite postići ekskluzivniji izgled vaše natpisne table. U kombinaciji sa naljepnicom koja se lijepi sa stražnje strane dobija se vrlo atraktivan izgled. Preporučujemo da ovakve tabele montirate metalnim distancerima.
 
Ukoliko umjesto tabele, na ulazu svoje tvrtke želite naljepnice, i tu vam možemo pomoći! Našu ponudu možete vidjeti ovdje.
 
Budući da u ponudi imamo vrlo velik spektar materijala i načina izrade, preporučujemo da nam se obratite za daljnji dogovor.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više