Pečati

 
U rekordnom roku napravit ćemo za Vas pečat bilo da se radi o Vašem dizajnu pečata ili našoj standardnoj pripremi.

Kod nas možete izraditi sve službene pečate.
Ovisno o vrsti i tipu djelatnosti kojom se bavite, za izradu pečata potreban nam je određeni dokument: rješenje Trgovačkog suda, obrtnica, diploma, statut...

Izrađujemo i pečate s Grbom RH za koje smo ovlašteni izrađivači (samo u poslovnici u centru)
Osim službenog, pečat može biti i funkcionalan jer u različitim djelatnostima u mnogočemu može olakšati tzv. birokraciju ili interno poslovanje kao npr. potvrde primitaka, razne interne poruka, oznake dokumenata i sl., a možete napraviti i Vaš vlastoručni potpis u obliku pečata.
 

Džepni pečat

Džepni pečat

Za sve one koji pečat moraju imati uz sebe i izvan ureda, najpraktičnije rješenje je dodatni džepni pečat. Atraktivnog i funkcionalnog dizajna, lagano se otvara i zatvara, praktičan je za nošenje i uvijek spreman za uporabu 
 
Datumar

Datumari, numeratori i suhi žigovi

 
Nudimo velik izbor datumara i numeratora.
U ponudi su razni datumari i numeratori, kao i datumari s natpisima na hrvatskom jeziku (likvidirano, faksirano, primljeno i sl.).
Ovisno o Vašim potrebama, od veličine, tipa, boje otiska, imamo baš ono što Vam treba!

Suhi žig koristi se za reljefno utiskivanje u papir.
Koriste ih javni bilježnici, arhitekti, fakulteti na svjedodžbama...
Ovisno o kliještima debljina papira za utiskivanje iznosi do 320g.

 
drveni pečati suhi zig

Drveni pečati i žigovi, pribor za pečate

 
U ponudi imamo i klasične drvene pečate, a izrađujemo i metalne žigove.
 

Koristeći nove originalne jastučiće i tinte, Vaš pečat će uvijek imati čist i precizan otisak, a guma Vašeg pečata neće propasti niti će se uništiti.
Jastučići, kao i tinte, dolaze u pet osnovnih boja; crna, plava, zelena, ljubičasta i crvena.
Na zahtjev, dostupne su i druge boje - žuta, narančasta, roza... koje se posebno naručuju.
U ponudi imamo i tintu za tekstil, brzosušeće tinte i UV tinte kao i posebne jastučiće i otapala koja su potrebna za normalno funkcioniranje nekih od specijalnih tinti.
Ukoliko želite nekoga iznenaditi praktičnim poklonom možete to učiniti odabirom kožnih futrola za pečate ili odabirom kemijske pečata.
 
 
Izgled pečata

Izgled pečata

Ne znate kako će Vaš pečat izgledati? Nema problema, mi ćemo na osnovu naših uobičajenih špranci besplatno kreirati izgled Vašeg pečata. Ukoliko imate svoju grafičku pripremu, možete nam ju dostaviti. Formati koje prihvaćamo su PDF, CDR, TIF, JPG, JPEG, PNG. Napominjemo da font mora obavezno biti pretvoren u krivulje. Obratite nam se s povjerenjem.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više