Graviranje

Graviranje je tehnički postupak urezivanja dizajna u tvrdu površinu pravljenjem udubina u njoj. Vršimo lasersko i mehaničko graviranje. Lasersko graviranje je vrlo precizno i sofisticirano graviranje koje pruža vrhunsku gravuru i kvalitetu. Odlikuju ga velika brzina i preciznost. Moguće je graviranje gotovo svih vrsta materijala: plexiglasa, plastičnih materijala, gume, aluminija, drva, spužve... Osim usluge laserskog graviranja vršimo i uslugu mehaničkog graviranja. Mehaničko graviranje Vam daje mogućnost dubokog graviranja u metalu, čineći Vaš rad izdržljivijim. 
 

IZRADA GRAVIRANIH NATPISA I TABELA

Nudimo širok spektar natpisnih ploča i tabela svih vrsta. Graviramo na našim materijalima, a ovisno o Vašim potrebama. Osim velikog izbora pločica za osobne, svakodnevne potrebe, npr. tabele za vrata, poštanske sandučiće, kućne brojeve, privjeske, izrađujemo i natpisne ploče za tvrtke i obrte te druge poslovne subjekte koji su ih dužni imati istaknute po zakonu. Natpisne pločice najčešće izrađujemo od kvalitetne dvoslojne graverske plastike debljine 1,6 mm, tehnikom laserskog graviranja. Pločice se, u pravilu, postavljaju ljepljenjem pomoću obostrano ljepljive folije koja je nanesena na pozadinu pločice. Na zahtjev naručitelja mogu se izraditi i otvori za vijke odgovarajućeg promjera. 

Svakako preporučujemo dolazak u našu poslovnicu u centru grada radi detaljnijeg dogovora.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više